ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
(français professionnel de la restauration et de la gatronomie)
(français professionnel de la restauration et de la gatronomie)
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ
Άντζυ
Σταματίου
Καθηγήτρια
γαλλικών με ειδίκευση στην διδακτική και τις νέες τεχνολογίες, Msc
Εισηγήτρια
σεμιναρίων
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Σε εργαζόμενους
στον χώρο της εστίασης: μάγειρες,σέφ, σερβιτόρους, ιδιοκτήτες εστιατορίων
Σε αναζητούντες
εργασία στον χώρο της εστίασης
ΟΦΕΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Με την ολοκλήρωση του
σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι είναι ικανοί να:
- Να παρουσιάζουν τον ευατό
τους και την επιχείρηση στην οποία δουλεύουν
-Να γνωρίζουν το λεξιλόγιο της κουζίνας (τρόφιμα, εξοπλισμός,γεύματα, συστατικά,τεχνικές, τρόποι μαγειρέματος,επαγγελματικός ρουχισμός, σερβίτσιο τραπεζιού κτλ.)
-Να καταλαβαίνουν καθώς και να συντάσσουν συνταγές
- Να συντάσσουν παραγγελίες
-Να διεκπεραιώνουν επαγγελματικές συναλλαγές με συναδέλφους υφιστάμενους και προιστάμενους
- Να γνώριζουν βασικά χαρακτηριστικά της γαλλικής γαστρονομικής κουλτούρας
-Να παρουσιάζουν ολοκληρωμένα ενα μενού
ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ
To
σύνολο των μαθημάτων διδάσκεται μέσω της επικοινωνιακής μεθόδου, με έμφαση
στην διδασκαλία της γαλλικής ορολογίας στην εστίαση και την γαστρονομία και την πλήρωση
επικοινωνιακών αναγκών εγαζομένων στην εστίαση.
ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Α1-Α2 Η επιμορφώτρια δουλεύει ως καθηγήτρια γαλλικών σε ΙΕΚ στην σχολή αρχιμαγείρων-σεφ όπου διδάσκει την γαλλική ορολογία της εστίασης
ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ή ΣΕ ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ή ΜΕΣΩ SKYPE.
Για πληροφορίες παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου